Подател
Error
Получател
Error
Експресна услуга
Размери
Допълнителни услуги
Изчисли

Изчисли цена за доставка

Всички посочени цени са с включен ДДС и са валидни от 22.10.2020г.

Пакетна пратка – доставка на пратки с тегло до 31.50кг. Сроковете на доставка се определят на база график на обслужване (за населени места с хъб или офис на Си Ви Си ЕООД – срок на доставка 1 работен ден, за останалите места – съгласно график).

Пратки, които са едновременно обемни и леки, се таксуват на обемни килограми при съотношение: 1 кубически метър = 166 кг. Пратките се таксуват по по-високото между реалното и обемното тегло.

Крайните цени се определят на база контролно измерените размери и тегло от Си Ви Си   и в случай на отклонение извън декларираните, платеца на услугата заплаща разликата.

Посочената базова цена е валидна между обявените хъбове на Си Ви Си ЕООД.

Надбавката за доставка до офис/вземане от офис и доставка до адрес/вземане от адрес е фиксирана стойност, която не се определя от теглото на пратката.

За пратки изпратени между хъбовете не се начисляват надбавки  от/до офис; от/до адрес.

Пратка, която е изпратена от адрес на клиента и следва да се получи в офис на Си Ви Си би се калкулирала по следния начин: надбавка за вземане от адрес 0.83лв. + базова цена между хъбове (съгласно килограмите на пратката) + надбавка за получаване в офис 0.47лв.