Пакетна

Експресна куриерска доставка на пакетна пратка:

Изпращайте пакетни пратки и документи до всяка точка на България.

Ние доставяме всяка ваша пратка на следващия работен ден за големите населени места*

*Някои малки населени места се обслужват съгласно график

Цени

От 1.99лв. до 1кг

100% покритие

за цяла България

Услугата  се предлага за пратки до 50,00 кг .

Пратки, които са едновременно обемни и леки, се таксуват на обемни килограми при съотношение: 1 кубически метър = 166 кг. Пратките се таксуват по по-високото между реалното и обемното тегло.

Палетна

Експресна куриерска доставка на палетна пратка:

Изпращайте евро палети до всяка точка на България.

Ние доставяме всяка ваша пратка на следващия работен ден за големите населени места*

*Някои малки населени места се обслужват съгласно график

С цел да предложим още по-ниска цена на клиентите си, въведохме възможността за получаване и/или изпращане на палети от наш логистичен хъб. Това са големи наши регионални центрове, където се извършва сортиране и преразпределение на вашите пратки. Към тази дейност ние добавихме и възможността да се обслужват клиенти.

CVC предлага и възможността да изпратите или получите палете от/до конкретен адрес в цялата страна.

Цени

От 11.99 лв. за палет

100% покритие

за цяла България

Цените са за ЕВРО ПАЛЕТ: 80 см х 120 см, обща височина до 180cm, тегло до 600кг.

За всякакви видове нестандартни палети се прилага индивидуално таксуване по оферта.

НП/ППП

Наложен платеж(НП) е услуга, при която CVC ще събере от получателя предварително посочена от подателя сума и ще я изплати в установените срокове на подателя на пратката. Наложен платеж с пощенски паричен превод (ППП) ви освобождава от задължението да издавате касова бележка при дистанционна  продажбата ако сте търговци. Тази услуга се предлага за стойност до 9 999 лв. и се таксува:

  • 1.2% от стойността на ППП/НП за суми изплатени по банка, но мин. 1.20 лв.
  • 1.2% от стойността на ППП/НП за суми в брой, при мин. 1.20лв.

Цените са с начислен ДДС.

Стойността на НП и ППП са предмет на отношенията между подател и получател.

Обявената сума на наложения платеж и допълнителното таксуване  за услугата се заплаща от получателя при доставката на пратката.

Суми от НП и ППП се изплащат всеки работен ден от понеделник до петък.

Срокът за изплащане на суми от НП и ППП е в първия работен ден след деня на разнос на пратката.

Суми от НП и ППП за клиенти с договор със CVC могат да бъдат изплащани в брой или по банков път, a за клинети без договор само в брой при предоставяне на лична карта.

Изплащането на суми от НП и ППП в брой се извършва в офисите на CVC.

Допълнителни Услуги

Икономически ефективна услуга за доставка на палетизирани товари на територията на България.
Оптимални цени в зависимост от вида на палета и дестинацията за транспортиране. Платете не повече, отколкото струва.

Калкулатор за проверка на цената при конкретно запитване.
Цената за доставка е в лева и се формира в зависимост от параметрите на палета (размери на основата, височина и тегло), брой палети в една пратка, дестинация на транспорта.

Цената за извършване на услугата се калкулира от Си Ви Си съобразно действителните размери на пратката,  а не съобразно посочените от заявителя на услугата, в случай че при контролно измерване бъдат установени разлики спрямо декларираните от подателя/ заявителя тегло и размери.  Ако товарът излиза от очертанията на палета, взема се предвид максималната ширина и дължина на пратката, както и реалната височина. При констатирано несъответствие със заявката, цената се прекалкулира, като разликата е за сметка на платеца на услугата.

Получавате известия за вашите пратки чрез имейл, вайбър или съобщения на телефона. Ще получите информация за куриера, който ще достави пратката ви или местоположението на офиса, от където да вземете пратката. Информираме ви и за стойността на услугата.

Чрез регистрация в нашата система e-CVC ще получите възможност за проследяване и управление на пратките си в реално време. Ако пратката не е доставена все още ние даваме възможност за следните промени както от страна на подател, така и на получател:

  • името на получателя
  • адреса на доставка в рамките на същото населено място безплатно*
  • адреса на доставка до различен от първоначално заявеното населено място**
  • сумата по наложен платеж (може да бъде заявено само от подател)
  • времето на доставка***

* Съобразно времето на промяна е възможно пратката да бъде на новия адрес на следващия работен ден.

** Съобразно времето на промяна е възможно пратката да бъде на новия адрес на следващия работен ден и да бъде допълнително таксувана по стандартна ценова тарифа. Когато получател желае да ползва тази услуга, разликата в цената е за негова сметка.

*** При фиксиран час се налага допълнително таксуване от 2.00лв без ДДС без значение броя пратки. Когато получател желае да ползва тази услуга, разликата в цената е за негова сметка.

Чрез услугата Отвори даваме възможност на получателя да отвори и прегледа пратката в присъствието на куриера и уверен в съдържанието ѝ да приеме пратката.

Услуга Тествай позволява на получателя освен да отвори пратката в присъствието на куриера да тества съдържането на пратката  до 5 минути, при зададени от подателя правила.

Услугите Отвори и/или Тествай се предоставят безплатно.

Получателят е длъжен да заплати дължимите от него куриерски услуги без значение дали приема или отказва пратката след преглед и/или тест на стоката. Връщането на пратка след услугите Отвори и/или Тествай, се определя от редът посочен от подателя, като и той указва за чия сметка да бъдат разходите за куриерската услуга по връщането.

С услугата Обявена стойност можете да застраховате вашите пратки срещу риск от увреждания по време на транспорт.  Обявена стойност на пратките покрива риск в случай на загуба, кражба или повреда на пратка до размера на обявената от подателя стойност на съдържанието, която подлежи на доказване с документи, предоставени от подателя. Услугата се таксува както следва:

1.2% от обявената стойност на стоките.

Съдържанието на дадена пратка се счита за чупливо, ако цялото или част от него съдържа стъкло, плексиглас, пластмаса, порцелан, фаянс, керамика; пратката е козметика, техника, картина или е означено със знак “Чупливо”. Всички останали стоки се считат за пратки с нечупливо съдържание.

При заявена услуга Обратна разписка ще върнем към вас документ(разписка) за извършената доставка с подпис на получателя.

При заявена услуга Обратни документи ще доставим до получателя  документи, които той да попълни и разпише и ще върнем обратно към вас докумените.

Обратна разписка и Обратни документи се заявяват винаги предварително от подателя на пратката и цената се заплаща от подателя както следва:

3.24лв. – обратен документ, обратна разписка.

4.49лв. – отложен обратен документ.

Цените са с начислен ДДС

Стани клиент

Стани наш клиент по договор и плащай отложено своите пратки

Свържи се с търговски отдел
Попълни форма